Een webwinkel starten is niet eenvoudig maar wordpress maakt het mogelijk om een webwinkel op te zetten binnen no time. Bekijk Start WP webwikel wanneer je nog geen ecommerce plugin hebt gedownload.

Door de kwaliteit en het gebruiksgemak van de WordPress e-commerce  themes, ontplooit WordPress zich tot een serieus webwinkel platform. WordPress heeft een grote sprong gemaakt van een blogging platform tot één van de top CMS systemen.

De laatste tijd heeft WordPress ook haar strepen verdiend in de e-commerce wereld nu meer en meer online webshops door WordPress/ Woocommerce worden bestuurd.

In dit artikel is een top 10 van Premium WordPress eCommerce themes voor je samengesteld. Ben ik er een vergeten of weet je een betere? Laat het me weten dan voeg ik hem toe.

Worpress thema kiezen

Het zoeken van een goedwerkende thema met een mooie uitstraling kost tijd. Vandaar dat hieronder 10 geschikte thema’s te vinden zijn voor de plugin Woocommerce.

Zoek een thema uit die bij jouw webwinkel past. Lijkt de huisstijl van jouw bedrijf of verenging op een van deze thema’s kies deze dan. Als je nog geen huisstijl hebt omdat je voor hobby een website opzet bekijk dan goed de thema’s om een definitieve keuze te kunnen maken.

1. Blazok

Ecommerce theme te gebruiken voor uiteenlopende webshops. Van kleding, tot restaurant en zelfs te gebruiken als fotografie webwinkel theme. Dit template heeft ook een mega menu mogelijkheid, wat ideaal is als je veel producten in je webshop hebt staan. De makers hebben maar liefst 14 design styles voor je gemaakt, die je als basis voor de e-commerce webwinkel kan gebruiken. Aanrader!

blaszok-wordpress-ecommerce-theme

DEMO / DOWNLOAD

2. Neighborhood (Responsive)

Het wordpress thema Neighborhood is responsive, retina ready, en gemaakt op 1170px Twitter Bootstrap framework. Het uiterlijk is clean en can verder gecustomized worden naar wens.

neighbourhood-wordpress-theme

DEMO / DOWNLOAD 

3. Click Boutique

Click Boutique WordPress Theme is een ecommcerce theme gemaakt voor WooCommerce. Het is Responsive en gemaakt met behulp van bootstrap. Dit theme is geschikt voor de kleinere webshop.

Click-Boutique-WordPress-Theme

DEMO DOWNLOAD

4. Lookz (Parallax)

Lookz is geschikt voor uiteenlopende webwinkels. De bieden deze diversiteit in 6 preset stijlen als dummy content aan.

Lookz-ecommerce-theme

DEMO / DOWNLOAD

5. Soffa (Responsive)

Soffa is gemaakt als meubelwebwinkel, maar kan natuurlijk ook voor andere shops gebruikt worden. Nette en overzichtelijke e-commcerce theme.

soffa-wordpress-theme

DEMO / DOWNLOAD

6. Omega (Responsive)

Responsive en Retina ready woocommcerce theme. Omega heeft uiteenlopende mogelijkheden.

omega-wordpress-theme

DEMO DOWNLOAD

7. Stocky

Dit e-commerce thema is speciaal ontwikkeld als fotografie / stock foto website. Bijzonder goede home page voor dit type theme.

stocky-stock-fotografie-ecommerce-theme

DEMO / DOWNLOAD

8. Justshop

Heb je cupcakes en taarten bakken als hobby en wil je die online gaan verkopen? Of misschien recepten ervan? Dan is Justshop jouw theme!

justshop-wordpress-theme

DEMO DOWNLOAD

9. 456Ecology

456Ecology is een WooCommerce theme, gebouwd op Bootstrap grid bestemd voor e-commerce en zakelijke websites

456Ecology-eCommerce-Wordpress-Theme

DEMO / DOWNLOAD

10. 456Industry

456Industry is een WooCommerce thema, gebouwd op Bootstrap grid bestemd voor e-commerce en zakelijke websites. Te gebruiken voor de bouw of bouwmaterialen handel.

456industry-theme

DEMO / DOWNLOAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *